Kompletna ponuda podova za ugostiteljstvo

Enterijeri hotela, motela i restorana su često način da se iskaže ekskluzivnost, imidž kompanije, posvećenost posetiocima, briga o njihovom komforu, potrebama i osećaju pripadnosti. Zahtevi koje ovi objekti postavljanju tiču se pre svega udobnosti prostorija u kojima borave posetioci, estetike i zvučne izolacije.

Zašto tepisoni?

Sa aspekta podova, podne obloge koje na najbolji način mogu ispuniti zahteve koje postavljaju ugostiteljski objekti su tepisoni. Tepisoni svojom paletom boja i dezena utiču na stvaranje jedinstvenog enterijera. Svojom udobnošću, zvučnom i toplotnom izolacijom doprinose kreiranju mirnog i prijatnog ambijenta, idealnog za odmor. Briga o bezbednosti posetilaca zahteva ispunjavanje najviših standarda o samogasivosti koje tepisoni za javne objekte iz naše ponude ispunjavaju. Kako opremanje ugostiteljskih objekata podovima može zahtevati velika početna ulaganja, od izuzetnog je značaja odabrati podove koji tokom godina korišćenja ne zahtevaju visoke troškove održavanja i mogu lako da se čiste.

Izbor tepisona može varirati u zavisnosti od samih zahteva prostorija tj. objekata. Ukoliko je akcenat na mirnim podovima ujednačenih dezena i boja, tepisoni u rolnama mogu biti odlično rešenje. Ukoliko se želi naglasiti dinamičnost podova praćena modularnošću, brzom i jednostavnom zamenom pohabanih delova, tepisoni u pločama su pravi izbor.

Luksuzni hoteli postavljaju malo drugačije zahteve kada su u pitanju estetika i funkcionalnost. Često se izbor svodi na dezene tepisona kojima se može naglasiti ekskluzivnost objekta, udobnost i prijatan ambijent.

 

Pogledajte našu preporuku tepisona za opremanje hotela, motela i njihovih prostorija:


Spavaće sobe

Ulazi, hodnici i stepeništa

Restorani

Pri opremanju kafića i restorana, osim tepisona, odlično rešenje mogu biti i vinil podne obloge ili laminat.

Zašto vinil ploče?

Luksuzne vinil ploče ili samoležeće vinil ploče, dostupne u širokoj paleti boja i dezena, jednostavne za postavljanje i lake za održavanje, pružaju mogućnost kreiranja jedinstvenog dizajnerskog rešenja i naglašavanja autentičnosti prostorija.

Restorani i kafići


(vinil ploče)

(vinil ploče)

(laminat)

Zašto laminat?

Za sve ljubitelje tvrdih podnih obloga koji dočaravaju eleganciju drveta, a uz to se i lako postavljaju i održavaju, laminat je pravo rešenje.

Zašto vinil?

Sastavni deo ugostiteljskih objekata su i kuhinje u kojima se priprema hrana. Obzirom da kuhinje moraju ispunjavati zahteve u pogledu higijene, sigurnosti, lakoće čišćenja i održavanja pravo rešenje prilikom njihovog uređenja su vinil podne obloge.