Kompletna ponuda podova za sportske objekte

Zdravlje i sigurnost sportista osnovni su zahtevi kada su u pitanju podovi u prostorijama namenjenim sportskim i rekreativnim aktivnostima.

Ukoliko je reč o sportskim salama koje se nalaze u sastavu školskih objekata osnovni zadatak podova je da obezbede pravilan rast i razvoj dece, smanjuju trenje, budu odlična potpora za zglobove i povećavaju udobnost pri igri. Vrlo je bitno da ovi sportski podovi budu jednostavni za održavanje.

Pri opremanju školskih sportskih sala najbolje rešenje predstavljaju sportski vinil i sportski parket.

Sportski vinil Omnisports je odlično rešenje koje, zbog mekše površine, obezbeđuje veliku udobnost i bezbednost dece pri bavljenju sportom. Dostupan u širokoj paleti boja, Omnisport pruža mogućnost kreiranja različitih dizajnerskih rešenja koja se mogu prilagoditi uzrastu sportista. Da bi odgovorio na zahtev različitih vrsta sportova, sportski vinil Omnisport dostupan je u više različitih debljina: Speed, Training, Reference, Excel. Specijalna pena od koje je Omnisport napravljen odlično umanjuje buku i apsorbuje udarce.

U slučaju da potrebe za klasičnim sportskim podom za veći broj sportova, koji je ekonomičan, visokokvalitetan, visokog nivoa apsorpcije udaraca što nastaju tokom igre i koji obezbeđuje odličan odskok lopte, odlično rešenje je Tarkett sportski parket. Sportski parket je odlično rešenje za sportove kao što su košarka, odbojka, rukomet ili ples.