Kompletna ponuda podova za obrazovne ustanove

Zdravlje i sigurnost dece, učenika i studenata osnovni su zahtevi kada su u pitanju podovi u prostorijama obrazovnih ustanova.

Izgled prostorija obrazovnih ustanova je često odraz brige o interesima dece. U igraonicama, učionicama, amfiteatrima, laboratorijama i sportskim salama, deca, učenici i studenti svakodnevno iskazuju svoju kreativnost, usvajaju nova znanja, igraju se i druže. Njihove aktivnosti često nameću visoke standarde u pogledu bezbednosti i udobnosti prostorija u kojima borave.

Ponudom podova za obrazovne ustanove odgovaramo na specifične zahteve koje nameću prostori u kojima borave deca, učenici i studenti: sigurnost, bezbednost, udobnost, estetika, zvučna izolacija, otpornost na habanje, lakoća održavanja.

Zašto vinil?

Ulazi i hodnici - su prostori koje karakteriše veća frekventnost i potreba za lakim usmeravanjem zbog čega se koriste vinil podovi visoke izdržljivosti, laki za održavanje, u bojama i dezenima koji stvaraju pozitivan ambijent i mogu sugerisati pravac kretanja.

Preporuka...

Stepeništa - zahtevaju vinil podove koji obezbeđuju visok nivo bezbednosti zbog čega se i preporučuju neklizajući podovi koji umanjuju buku, lako se održavaju i otporni su na ogrebotine.

Preporuka...

Učionice - u školama i vrtićima su prostorije u kojima mališani, učenici i studenti provode najveći deo vremena pa se zato i preporučuju vinil podovi veselih boja koje podstiču kreativnost, odličnih protivkliznih performansi i sa odličnom akustičnošću.

Preporuka...

Amfiteatri - zahtevaju podove koji mogu zadržati pažnju većih grupa i koji umanjuju buku zbog čega se najčešće koriste akustični vinil podovi koji su laki za održavanje ali i dovoljno izdržljivi zbog pojačane frekventnosti.

Preporuka...

Igraonice - zahtevaju podove koji mogu zadržati pažnju većih grupa i koji umanjuju buku zbog čega se najčešće koriste akustični vinil podovi koji su laki za održavanje ali i dovoljno izdržljivi zbog pojačane frekventnosti.

Preporuka...

Sportska sala - jedna od omiljenih prostorija kako mališana tako i studenata, mesto koje zahteva visok nivo bezbednosti zbog čega se preporučuju neklizajući sportski podovi: sportski vinil ili sportski parket, otporni na habanje i laki za održavanje.

Preporuka...