Kompletna ponuda podova za bašte i terase

Uređenju bašte, terase ili prostora oko bazena može se prići sa podjednako entuzijazma i pažnje kao i uređenju enterijera. Da bi bašte i terase kafića i restorana bile što prijatnije za posetioce potrebno je osvežiti ih zelenim površinama i ambijentom prirode.

Veštačka trava, zeleni tepison i deking su pravo rešenje pri stvaranju ambijenta za uživanje u lepom vremenu.

Zašto veštačka trava?

Sa veštačkom travom, bašte i terase kafića i restorana imaće naglašeni prirodni izgled. Veštačka trava je mekana, udobna pri hodanju zbog čega posetioci kafića i restorana osećaju kao da se nalaze u prirodnom ambijentu. Dodatna pogodnost veštačke trave ogleda se u tome što se vrlo jednostavno postavlja i tokom korišćenja ne iziskuje dodatne troškove održavanja.

Zašto tepison?

Pri uređenju bašti ili terasa, osim veštačke trave u ponudi Galerije Podova nalazi se zeleni tepison Arena. UV zaštita zelene Arene doprinosi da njena boja ne bledi što je čini vrlo pogodnom za postavljanje na otvorenim prostorima. Zelena Arena se jednostavno održava i otporna je na spoljne uticaje. Zahvaljujući svojim karakteristikama i nakon dugotrajne upotrebe pod će izgledati podjednako dobro.

Zašto deking?

Deking je proizvod od drveta čija dugotrajnost leži u posebnom, termo tretmanu drveta zbog čega je ono otpornije na vodu i insekte pa nema razloga za brigu kada su spoljni uticaji u pitanju. Zahvaljujući termo tretmanu drvo poprima tamnije nijanse što baštama i terasama daje posebnu notu elegancije. Deking od termotretiranog jasena iz naše ponude je drvna vrsta najotopornija na spoljne uticaje. Kako se ovaj proizvod isporučuje na plastičnoj podlozi, njegovo postavljanje je brzo i jednostavno. Deking se održava uljenjem što doprinosi njegovoj otpornost na vodu i postojanosti boje. Tokom godina korišćenja izgled dekinga postaje rustičan što u kombinaciji sa kamenom, travom i drugim prirodnim elementima prostor čini harmoničnim, a boravak na otvorenom pravim uživanjem.